muurschilderingen voor kinderen

Welke ruimtes kunnen worden geverfd?

Elke soort ruimte die kinderen huisvest of is gemaakt voor hen kan worden geschilderd; kinder- en babykamers in een huis, speelkamers, kinderdagverblijven en scholen, kinderafdelingen in ziekenhuizen, kinderwinkels en kindercafés en overall waar het u zint!

Wat is de procedure voor de realisatie van een muurschildering?

Lila vindt het altijd belangrijk om te kijken naar de ruimte en met u te bespreken waar een muurschildering zal worden geschilderd. In eerste instantie, komt ze langs om de ruimte te zien en haar aantekeningen te maken. Ze maakt foto's en meetwaarden en keert na enkele dagen terug met een compleet aanbod; via e-mail stuurt ze u gedetailleerde schetsen van haar idee en geeft ze duidelijk de kosten van de muurschildering weer. Ze maakt ook een berekening van haar werkuren.
Als er geen mogelijkheid is voor een eerste bezoek, dan kunt u altijd met Lila praten over de telefoon (of via Skype / FaceTime / Whats app / Viber) en foto’s aan haar toesturen van de ruimte, inclusief de basisafmetingen. De schetsen en de offerte gaan volgen dan zoals eerder beschreven. De laatste stap, tenzij er geen wijzigingen in de schetsen worden gevraagd, is het afspreken van een datum waarop Lila uiteindelijk kan overkomen en haar werk kan beginnen!

Welke technieken en materialen worden er gebruikt?

Lila is een schilder en daarom houdt ze van schilderen! Recht op een muur schilderen of zelfs op een plafond, schilderen met een grote verfrol of haar delicate kwasten ... Altijd gebruikt ze verven op waterbasis die ook niet-giftig zijn.
Soms kan er vraag zijn naar iets dat later naar een andere locatie moet kunnen worden verplaatst of eenvoudig van een muur moet kunnen worden verwijderd. Of wanneer een klant ergens ver weg woont en dingen per post moeten worden verzonden. In zulke gevallen kan Lila u alternatieven bieden, zoals schilderen op houten panelen of op canvas. Aarzel niet om meer informatie daarover te vragen!

Wat kost een muurschildering?

De kosten van een muurschildering zijn altijd afhankelijk van de grootte van het werkoppervlak en de complexiteit van het ontwerp. Een grotere of meer gedetailleerde muurschildering kost daarom meer dan een kleiner of eenvoudiger design.
Voor elk bubblerooms-project geld er echter een standaard basisprijs. Op grond van uw wensen en eisen en altijd in overleg, kunnen we de prijs bepalen of juist zorgen dat we bij de basisprijs blijven. In ieder geval bent u degene die de plafondprijs bepaalt.

Is reproductie van andere werken mogelijk?

Nee. Lila richt zich enkel op het maken van unieke muurschilderingen op basis van haar eigen ideeën en ontwerpen. Elke keer dus iets nieuws. U kunt het ook een kunstwerk aan uw muur noemen, geïnspireerd door u en uw kinderen! En altijd gemaakt met veel liefde en zorg!

Werkt Lila alleen in Amsterdam?

Nee, Lila kan overal in Nederland (of zelfs in het buitenland) een project uitvoeren als de klant bereid is om de reiskosten (voor afstanden langer dan 30 km vanaf Amsterdam gerekend), te dekken. In dergelijke gevallen wordt alles van tevoren tot op de details geregeld en Lila bespreekt telefonisch met de klant en levert haar schetsen en aanbiedingen via de e-mail. Wanneer alles is geregeld, gaat dan Lila aan de slag!